Wij zijn Rondo

Wij zijn Rondo

Rondo is al ruim 20 jaar een afvalexpert die bedrijven helpt om afval- en grondstoffen te verhelderen, verslimmen en verduurzamen. Ons netwerk, ons verbeter-DNA en onze simpele manier van online borgen, vormen onze corebusiness. Met deze aanpak verbeteren we prestaties op het gebied van duurzaamheid en kosten van verschillende organisaties. Samen met onze klanten streven we ernaar om de wereld op een duurzamere manier achter te laten.

Van het uitsluiten van milieurisico’s tot het benutten van mogelijkheden om te verduurzamen en van het versimpelen en verminderen van afvalstromen tot het adopteren van nieuwe technologieën. We brengen het niet alleen in kaart, we realiseren en managen het ook. 

Rondo, met vestigingen in Noord-Holland en België, is onderdeel van Ortessa. Ortessa zet afvalbeleid, duurzaamheid, circulaire economie en social return van agendapunten om in concrete actiepunten.

Bij Rondo zijn we altijd op zoek naar initiatiefnemers, creatieve denkers, bouwers met hetzelfde verbeter-DNA als wij! Wij nodigen je graag uit om ons te overtuigen van jouw kennis en kunde.

Wat bieden wij jou als medewerker van Rondo?

Je gaat werken bij een groeiend en onverschrokken bedrijf en komt terecht in een divers team met ervaren krachten en nieuwe jonge medewerkers. Naast de standaard arbeidsvoorwaarden, mag je onder andere rekenen op al deze extra's:

  • Minimaal 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen
  • Korting op je sportabonnement
  • Een eigen Ortessa Academy
  • Fruit op het werk
  • Jouw droomfiets met ons fietsplan
  • Een goede pensioenregeling
  • Diverse doorgroeimogelijkheden
  • Gezellige borrels en barbecues
  • Leuke extra’s, zoals een kerstpakket en andere seizoensgebonden acties
Een goede start

Voor iedere medewerker liggen tal van mogelijkheden klaar, aan jou de keus om deze kans aan te grijpen! Bij Rondo stimuleren wij onze medewerkers op de juiste manier, zodat iedereen de kans krijgt om zich te blijven ontwikkelen. Zowel op persoonlijk vlak als carrière technisch. Het belangrijkste is dat we leren van elkaar. Zodat we samen ons doel kunnen behalen: een betere wereld voor toekomstige generaties.

In je eerste week zorgen wij ervoor dat je toegang hebt tot alle middelen, die nodig zijn om te starten met je baan bij Rondo. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een goede eerste start maakt. 

Denk jij in oplossingen? En vind je het ook belangrijk om alle mogelijke kansen optimaal te benutten? We zijn bij Rondo altijd op zoek naar initiatiefnemers, creatieve denkers, bouwers met hetzelfde verbeter-DNA als wij. Wie zich hierin herkent en denkt bij ons te passen, nodigen wij graag uit om ons te overtuigen van jouw kennis en kunde.

Bekijk onze Vacatures