Wij zijn Van Kaathoven

Wij zijn Van Kaathoven

Samen de schouders eronder, hard werken en veel lachen met collega's die je al jaren kent. Of jij nu je plek vindt op ons kantoor of op de vuilniswagen: je bent honderd procent Van Kaathoven. We kennen elkaar hier door en door en weten elkaar te vinden als dat nodig is. Van Kaathoven is niet alleen de afvalbeheerder, -verzamelaar, en -verwerker in de regio Zuidoost-Nederland, maar ook een hechte club waar jij kunt groeien. Begin aan jouw carrière bij Van Kaathoven. 

Eén team, één taak

Ook al is Van Kaathoven door de jaren flink gegroeid, we kennen elkaar nog allemaal even persoonlijk. We drinken gezellig een bakje koffie of lunchen samen met collega’s die toevallig in de buurt van onze route zijn. Die informele, ontspannen sfeer maken de medewerkers. Maar als werkgever doen wij er alles aan om daarin te investeren. We laten onze waardering zien en organiseren allerlei activiteiten om het teamgevoel nog sterker te maken.  

Bij ons vind je een hechte groep collega's die met en voor elkaar werken. We hebben wat voor elkaar over en bieden een helpende hand als dat nodig is. Niet alleen tijdens het werk en de bedrijfsborrels en –barbecues weten we elkaar te vinden. Ook buiten werktijd komen collega's graag bij elkaar voor een avondje borrelen, festival in het weekend of om samen een balletje te trappen.

Jij gelukkig, wij gelukkig

Bij Van Kaathoven vinden we werkgeluk belangrijk. Dat zit in meer dan alleen leuk werk met fijne collega's. Zo hebben we People Managers die altijd klaarstaan om jouw werk beter en leuker te maken. En omdat we jou zowel tijdens werkuren als daarbuiten fysiek en mentaalfitwillen houden, geven we je korting op een sportschoolabonnement en toegang tot bijvoorbeeld coaches of diëtisten.  

Natuurlijk kun jij het met alle collega's goed vinden. Maar op een aantal ben je zo lekker ingespeeld, dat je aan een half woord genoeg hebt. Jullie kunnen blindelings op elkaar vertrouwen en daarmee is de klus nog sneller geklaard. Zo hebben jullie meer werkplezier en keer je op tijd weer huiswaarts.

Wat bieden wij jou als medewerker van Van Kaathoven?

Je gaat werken bij een groeiend en onverschrokken bedrijf en komt terecht in een divers team met ervaren krachten en nieuwe jonge medewerkers. Naast de standaard arbeidsvoorwaarden, mag je onder andere rekenen op al deze extra's:

  • Minimaal 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen
  • Korting op je sportabonnement
  • Een eigen Ortessa Academy
  • Fruit op het werk
  • Jouw droomfiets met ons fietsplan
  • Een goede pensioenregeling
  • Diverse doorgroeimogelijkheden
  • Gezellige borrels en barbecues
  • Leuke extra’s, zoals een kerstpakket en andere seizoensgebonden acties
Groei met ons mee

Stilstaan, daar houden we niet van. Daarom biedt Van Kaathoven altijd kansen om te blijven ontwikkelen. Zo bieden we onze beladers meestal na een aantal maanden al de mogelijkheid om door te groeien tot chauffeur. En blijven chauffeurs steeds hun kennis bijspijkeren om het werk altijd goed te blijven doen. Ook voor kantoorpersoneel zijn er verschillende ontwikkelingsmogelijkheden.  

Speciaal voor jongere medewerkers hebben we zelfs een eigen Academy. Onze medewerkers zijn de toekomst: daar investeren we met alle liefde en plezier in.  

Start vandaag nog jouw route naar Van Kaathoven!

Bekijk onze vacatures