Wij zijn Van Kaathoven

Wij zijn Van Kaathoven

Van Kaathoven is een familiebedrijf met één grote passie: wij zijn weg van afval. Onze dienstverlening rust op drie pijlers: afvalbeheer, afvalinzameling en afvalverwerking. Wat anderen als vuilnis, troep en puin beschouwen, zien wij als een bron van nieuwe grondstoffen en mogelijkheden. We denken net even anders. We dóen net even anders. 

Van Kaathoven biedt gemeenten en bedrijven in Brabant en Limburg een breed pakket aan afvaldiensten; met passie voor ons vak en een sterke focus op onze klanten. Met een gezonde mix van ervaren krachten en nieuwe jonge medewerkers met afval en grondstoffen in genen, werken we hard om de aarde beter achter te laten voor toekomstige generaties. Aandacht voor de relatie met klanten, leveranciers en medewerkers staat centraal. 

Wat bieden wij jou als medewerker van Van Kaathoven?

Je gaat werken bij een groeiend en onverschrokken bedrijf en komt terecht in een divers team met ervaren krachten en nieuwe jonge medewerkers. Daarnaast mag je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden:

  • Een mooi salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer
  • Minimaal 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen
  • Korting op je sportabonnement
  • Fruit op het werk
  • Reiskostenvergoeding
  • Een goede pensioenregeling
  • Collectieve ziektekostenverzekering
  • Leuke extra’s, zoals een kerstpakket en andere seizoensgebonden acties
Een goede start

In je eerste week zorgen wij ervoor dat je toegang hebt tot alle middelen, die nodig zijn om te starten met je baan bij Van Kaathoven. Deze middelen kunnen verschillen van werkkleding tot een eigen laptop, maar in afstemming met je leidinggevende worden alle middelen geregeld die nodig zijn voor jouw functie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een goede eerste start maakt.

Zonder onze medewerkers kunnen wij niet doorontwikkelen. Van Kaathoven stimuleert haar medewerkers op de juiste manier, zodat iedereen de kans krijgt om zich te blijven ontwikkelen. Zowel op persoonlijk vlak als carrière technisch. Wij leren van elkaar, zodat we samen ons doel kunnen behalen: een betere wereld voor toekomstige generaties. Voor iedere medewerker liggen tal van mogelijkheden klaar, aan jou de keus om deze kans aan te grijpen!

Samen bouwen aan een nieuwe toekomst

Denk jij in oplossingen of in mogelijkheden? Vind je het ook belangrijk om alle mogelijke kansen optimaal te benutten? Dan zit je bij Van Kaathoven aan het juiste adres. Wat velen zien als troep, vuilnis en puin, zien wij als een bron van nieuwe grondstoffen en mogelijkheden. Wij denken niet alleen anders, wij doen ook anders!

Bij Van Kaathoven doe je veelbetekenend werk! Samen zorgen we er namelijk voor dat we een betere aarde achterlaten voor onze samenleving en de toekomstige generaties. Samen met al je collega’s ben je betrokken en gedreven bezig om net dat ene steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Van Kaathoven heeft sterke groeiambities! Vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar initiatiefnemers, out of the box denkers en bouwers van een goede teamspirit, om ons doel te bereiken!

Bekijk onze vacatures