Wij zijn Lammertyn.net

Wij zijn Lammertyn.net

Jarenlange ervaring in afvalbeheer. Het afvalbeheer heeft bij Lammertyn een enorme evolutie meegemaakt. De firma Lammertyn.net heeft in zijn meer dan 50-jarige bestaan een immense evolutie meegemaakt in het afvalbeheer. De handel groeide uit van een éénmanszaak tot een groot familiebedrijf. Waar bij de opstart in 1961 vader Marc Lammertyn nog het paard en de kar van stal haalde om zijn ronde te doen, rijden vandaag 20 professionele vrachtwagens het erf af om afval op te halen.

Dankzij de jarenlange ervaring heeft Lammertyn.net duidelijk zijn stempel gedrukt en zijn strepen verdiend in het afvalbeheer. Lammertyn.net levert momenteel diensten aan 25 gemeentes, goed voor zo’n 270.000 inwoners.

Wat bieden wij jou als medewerker van Lammertyn.net?

Je gaat werken bij een groeiend en onverschrokken bedrijf en komt terecht in een divers team met ervaren krachten en nieuwe jonge medewerkers. Naast de standaard arbeidsvoorwaarden, mag je onder andere rekenen op al deze extra's:

  • Vakantiedagen volgens wettelijke opbouw
  • Mogelijkheid tot diverse opleidingen, onder andere VCA en Vakbekwaamheid
  • Woon-werk vergoeding en fietsvergoeding
  • Een eigen Ortessa Academy
  • Leuke extra’s, zoals een kerstpakket en andere seizoensgebonden acties
Een goede start

In je eerste week zorgen wij ervoor dat je toegang hebt tot alle middelen, die nodig zijn om te starten met je baan bij Lammertyn.net. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een goede eerste start maakt.

Zonder onze medewerkers kunnen wij niet doorontwikkelen. Lammertyn.net stimuleert haar medewerkers op de juiste manier, zodat iedereen de kans krijgt om zich te blijven ontwikkelen. Zowel op persoonlijk vlak als carrière technisch. Voor iedere medewerker liggen tal van mogelijkheden klaar, aan jou de keus om deze kans aan te grijpen!

Samen bouwen aan een nieuwe toekomst

Bij Lammertyn.net doe je veelbetekenend werk! Samen zorgen we er namelijk voor dat we een betere aarde achterlaten voor onze samenleving en de toekomstige generaties. Samen met al je collega’s ben je betrokken en gedreven bezig om net dat ene steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Lammertyn.net heeft sterke groeiambities! Vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar initiatiefnemers, out of the box denkers en bouwers van een goede teamspirit, om ons doel te bereiken!

Bekijk onze vacatures