Nicky
Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt wanneer klanten onze vestiging in Beveren bezoeken.

Nicky, Administratief medewerker

In september 2019 is Nicky gestart bij Lammertyn.net en daarmee is zij al een aantal jaar het gezicht aan de balie. Ook houdt Nicky zich dagelijks bezig met de boekhouding, klantfacturatie en de planning. “Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt wanneer klanten onze vestiging in Beveren bezoeken.”


Bij toeval is Nicky gestart bij Lammertyn.net, de firma ligt namelijk recht tegenover haar woning. “Op een gegeven moment kwam ik in gesprek met Koen, de directeur van Lammertyn.net, en daar had ik door laten schemeren dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Waarop Koen mij deze baan aan bood en zodoende werk ik hier!”


Een van de redenen dat haar werk zo leuk maakt, is het familiaire gevoel. Iedereen kent iedereen en dat is juist het fijne aan een familiebedrijf. “Niemand is een nummer, we kennen elkaar allemaal bij naam.” Daarnaast kruist elke dag wel een nieuwe uitdaging. Het klantencontact dat Nicky heeft met voornamelijk burgers bij intercommunalen of bedrijven, maakt het werk dynamisch en interessant. “Bij Lammertyn.net heeft ieder individu zijn specialiteiten en een goede dosis positiviteit. Dat gecombineerd maakt ons een droomteam!”


“Naast het feit dat ik mijn baan hier heel erg kan waarderen, merk ik ook dat wij gewaardeerd worden voor ons werk.” Zo worden er bijvoorbeeld jaarlijks enkele attenties verzorgd, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of tijdens de Week van de Afvalophaler. Nicky geeft aan dat deze attenties zeker een teken zijn van apprecitatie, want het is ook leuk om niet steeds met woorden te worden beloond.


In de afgelopen jaren bij Lammertyn.net heeft Nicky ontzettend veel geleerd. “Gezien mijn uitgebreide takenpakket wens ik voorlopig goed de verworven competenties te onderhouden en up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen.”