Ellen
Ik hou ervan om onze mensen te ondersteunen wanneer nodig, zodat zij als individu kunnen groeien

Ellen, Administratie & HR medewerker

In januari 2019 is Ellen gestart op de administratie en HR afdeling bij Lammertyn.net. Daarnaast is Ellen ook het aanspreekpunt geworden voor alle medewerkers. “Mijn deur staat hier altijd open en iedereen kan direct bij mij terecht. Dan kijken we samen naar een passende oplossing. Ik ben eigenlijk een soort vertrouwenspersoon voor onze mensen.” Ellen is onder andere verantwoordelijk voor de ondersteuning en opvolging van klanten, ondersteuning als 1e opvang-vertrouwenspersoon, de administratie, de verloningen en het totale medische programma voor alle medewerkers.

Voor die tijd is Ellen werkzaam geweest in enkele branches, maar allemaal in het teken van ondersteunen en begeleiden. Ellen had nog verschillende sollicitatiegesprekken lopen, toen ook Lammertyn.net haar contacteerde voor een kennismaking. “Ik ben toen meteen na mijn ene gesprek naar Beveren gereden. Dat weet ik nog goed! Vanaf de eerste kennismaking wist ik meteen dat dit de juiste plek voor mij zou zijn. Ik heb die dag ook direct mijn contract gekregen en begon de dagen af te tellen om eindelijk te mogen starten!”

De keuze op Lammertyn.net is vooral gevallen vanwege de familiale sfeer. De functie biedt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid als het gaat om de ondersteuning van de mensen. “Het is een bedrijf met toekomst! Daarnaast voel ik mij prettiger bij een bedrijf waar ik écht iemand ben en mag zijn, in plaats van dat ik een nummertje ben. Hier kan ik echt verschil gaan maken!” Ellen haalt veel energie uit haar werk en weet dat ze bij Lammertyn.net echt op haar plaats zit! Transparante communicatie staat bij Ellen hoog in het vandaal. Door open en eerlijk met elkaar samen te werken, creëert en onderhoudt ze een hecht team onder de medewerkers. “De grote verscheidenheid in mensen is soms een grote, maar vooral leuke uitdaging. Het is leuk om te zien dat meningsverschillen prima zijn, zolang we elkaar maar blijven respecteren.”

Ellen vindt het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen als vertrouwenspersoon en wil graag meer leren op het gebied van EHBO, brandveiligheid en VCA, zodat ze haar werk voor de medewerkers nog beter kan doen.