Perparim
Ik word blij als ik fijn kan samenwerken met al mijn collega’s

Perparim, Belader

Perparim is werkzaam als belader bij Lammertyn.net. Sinds 2007 werkt Perparim vast in dienst, voor die tijd was hij wel al werkzaam als interim bij Lammertyn.net. Als belader ben je onder andere verantwoordelijk voor de afvalinzameling, het opvolgen van de wetgeving en het opleiden van nieuwe collega’s. “Ik leer hen de routes, de belading te hanteren, de procedure van de losplaatsen en de moeilijke stukken op de route. Eigenlijk alles waar we dagelijks mee te maken krijgen!”

Alvorens Perparim bij Lammertyn.net startte, woonde hij nog niet lang in België. “Ik heb me ingeschreven bij een interimkantoor, omdat ik graag wilde werken en de Nederlandse taal wilde leren. Die kans kreeg ik bij Lammertyn.net en heb ik met beide handen gegrepen.” Perparim gaat iedere dag met veel plezier naar het werk. Hij vindt het belangrijk om veel contact met zijn collega’s te hebben. “Ik word blij als ik hoor dat mensen vragen of ze nog eens met mij mogen samenwerken.” Volgens Perparim zijn de werkuren goed, is de sfeer onder collega’s prettig en krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid tijdens het werk.

Lammertyn.net biedt veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkelingen van haar medewerkers. Perparim hoopt door te leren tot Chauffeur C of Monteur, zodat hij zijn collega’s weer op weg kan helpen. “Ik word 40 jaar en als Belader heb je een fysiek zware baan. De ommezwaai naar minder intensief werk zou ik in de toekomst wel willen. Op dit moment doe ik mijn werk met erg veel plezier!”