Mirjam
Ik vind het leuk als klanten hun afvalprocessen verduurzamen via Rondo Online

Mirjam, Coördinator Data Entry

Sinds april 2021 is Mirjam werkzaam als Coördinator Data Entry bij Rondo. “Als coördinator ben ik onder andere verantwoordelijk voor het analyseren en verwerken van data. Daarnaast  onderhoud en ontwikkel ik het Cliënt Dashboard binnen Rondo Online samen met mijn collega’s.”

Via een Facebookbericht kwam Mirjam de vacature bij Rondo tegen. Eenmaal aan tafel kreeg ze een kijkje in de keuken van Rondo. “En wat mij in het bijzonder aansprak aan deze functie? De gedrevenheid om altijd opzoek te gaan naar mogelijkheden tot het verhelderen, verslimmen en verduurzamen van afvalprocessen van bestaande en nieuwe klanten. Een mooi bijkomstig effect; je steentje bij kunnen dragen aan een schonere en betere wereld!” De fijne werkomgeving met collega’s die al vele jaren ervaring hebben binnen de afvalbranche, zorgt ervoor dat Mirjam iedere dag fluitend naar het werk gaat.

De sfeer bij Rondo is een combinatie van gezelligheid en hard werken. “De eerste weken waren een warm welkom door mijn nieuwe collega’s. Wij zijn allemaal heel open naar elkaar en gaan we op een respectvolle manier om met collega’s en klanten.” Op korte termijn hoopt Mirjam meer kennis te vergaren over de afvalbranche en staat ze open voor alle interessante en nieuwe uitdagingen die binnen Rondo op haar pad mogen komen.