Patrik
Tijdens het werk kom ik voor interessante uitdagingen te staan, dat houdt me scherp

Patrik, Eerste Monteur Technische Dienst

Met veel plezier werkt Patrik sinds 1988 bij Van Kaathoven als Eerste Monteur Technische Dienst op de vestiging in Uden. Als monteur bij Van Kaathoven is hij onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden van de compostering en het oplossen van storingen bij perscontainers en papierpersen.

Patrik is begonnen als monteur bij het bedrijf dat later is overgenomen door Van Kaathoven. “Het leuke aan mijn werk? Een werkdag is bij mij nooit hetzelfde, zo kan een dag al op verschillende locaties beginnen. Zo sta ik de ene keer een perscontainer bij een klant te repareren en de andere keer ben ik weer te vinden in de werkplaats in Uden. Het is heel dynamisch, daardoor kom ik voor veel interessante uitdagingen te staan. Dat houdt me ook weer scherp.”

Patrik zou Van Kaathoven beschrijven als een organisatie die continu in beweging is en blijft groeien. “Er heerst een mensgerichte cultuur en een gemoedelijke sfeer. Mijn directe collega’s zijn heel behulpzaam.” Patrik hoopt in de toekomst meer ervaring op te doen en meer te leren over de huidige besturingstechnieken die vrijwel onbeperkte technische mogelijkheden bieden.