Patrick
Ik vind het leuk dat ik een band met mijn klanten kan opbouwen

Patrick, Chauffeur/Belader

Sinds juni 2020 is Patrick werkzaam als Chauffeur bij Van Kaathoven. Als Chauffeur is Patrick voornamelijk verantwoordelijk voor de afvalinzameling bij bedrijven en scholen. Samen met een collega-belader rijdt Patrick iedere dag een andere route om bedrijfsafval op te halen.

Voor die tijd werkte Patrick in Born als Chauffeur Zeecontainers. Door het coronavirus werd het steeds rustiger. Ook miste hij het contact met collega’s en met klanten. “Ik was toe aan een nieuwe baan! Mijn zoon, Mitch, is een paar maanden eerder bij Van Kaathoven begonnen en vertelde mij dat ze op zoek waren naar Chauffeurs. Deze kans kon ik niet laten liggen. Het leek mij ook ontzettend leuk om samen met mijn zoon te werken.”

Patrick gaat iedere dag met veel plezier naar zijn werk. “Ik doe mijn werk graag. Op de wagen rijden is ook gewoon mijn hobby. Het is ontspannend werk en in tijden van corona ook vaak mijn uitstapje geweest. Het is leuk dat iedere dag anders is en ik veel contact met klanten heb.”

De sfeer bij Van Kaathoven is volgens Patrick goed, ontspannen en toegankelijk. “Ik weet wat er van mij verwacht wordt en wat ik de volgende dag op het werk moet doen. De communicatie hier is duidelijk en ik kan altijd binnenlopen voor een praatje of hulp.”