Mireille
Ik word blij als ik mee mag werken aan de toekomst en groei van veyzle

Mireille, Allround Medewerker Verkoop Binnendienst

Mireille is sinds augustus 2020 werkzaam bij veyzle (ja, met kleine letter!). Als Allround Medewerker Verkoop Binnendienst is zij onder andere verantwoordelijk voor het verwerken en registreren van inkomende en uitgaande vrachten, het verwerken van commerci√ęle en operationele afspraken, het verzorgen van aangiftes aan diverse instanties en het nieuwe platform Port of Paper. “Allround, de functie beschrijft het al. Mijn werkzaamheden zijn veelomvattend en geen dag is hetzelfde!”

Via een online geplaatste vacature is Mireille bij veyzle terechtgekomen. “Bij veyzle zijn er korte lijntjes, dat sprak me heel erg aan. Bovendien is het gewoon een innovatief no-nonsens recyclingbedrijf.” Mireille haalt veel voldoening uit haar werk en het contact dat ze heeft met zowel klanten als haar eigen collega’s. “Het is een top team waar ik mee mag werken!”

Ook biedt veyzle veel aandacht aan de ontwikkeling van het bedrijf en haar medewerkers. Mireille beschrijft het team dan ook als collegiaal, hard- en samenwerkend en natuurlijk erg gezellig. “Het is een fijn bedrijf, met visie en heel veel oog voor de medewerkers. Er wordt wekelijks gezorgd voor vers fruit op het werk, er is een collectieve zorgverzekering en ze bieden korting op een sportabonnement. Dat waardeer ik van mijn werkgever!” Met veel plezier werkt Mireille hard mee aan de toekomst en groei van veyzle. Daarbij leert ze nog iedere dag bij over de vele soorten papier- en kunststofstromen.