Joey
Ik hou ervan om onze visie in de juiste communicatieboodschap te verpakken

Joey, Marketing & Communicatie medewerker

Joey is werkzaam op de afdeling Marketing en Communicatie bij Ortessa en medeverantwoordelijk voor alle marketing en communicatie activiteiten bij Ortessa. Dit geldt dan voor zowel het moederbedrijf als voor de onderliggende dochterondernemingen; Van Kaathoven, veyzle, Valor en Rondo. Als Marketing en Communicatie specialist ben je onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen en bewaken van de huisstijl tot aan het creëren van nieuwe (online) campagnes.  

Met veel plezier werkt Joey sinds eind 2016 bij Ortessa. Voor die tijd heeft hij bij twee verschillende reclamebureaus gewerkt voor verschillende merken, echter was het voor Joey tijd voor een nieuwe uitdaging. Hij wilde graag fulltime aan één merk bouwen. Op dat moment kwam deze vacature op zijn pad. “Ondanks dat ik Ortessa niet kende en de afvalbranche totaal onbekend terrein was, besloot ik toch de stoute schoenen aan te trekken en mijn zinnen te zetten op de vacature.”

De eerste kennismakingsgesprekken voelde gelijk goed en vertrouwd aan. Daarnaast sprak de functie ook heel erg aan. Het feit dat hij samen met één andere collega de afdeling zou runnen, bood kansen tot veel creativiteit, zelfstandigheid en vrijheid. “De reden dat ik iedere dag fluitend naar het werk ga? Omdat iedere dag anders is! Mijn werkzaamheden kunnen heel erg verschillen en dat maakt het zo interessant. Daarnaast staat het vrij om mijn eigen werktijden te bepalen, waardoor ik een stuk flexibeler ben.”

Op de Marketing en Communicatieafdeling zijn zij nu met z’n tweeën. Hierdoor verloopt de samenwerking soepel. “We weten wat we aan elkaar hebben. Ieder heeft zo zijn eigen kwaliteiten, waardoor wij elkaar goed kunnen aanvullen. Ook mensen van buitenaf weten ons voor de juiste werkzaamheden te vinden.” Het huidige team wordt soms uitgebreid met een stagiaire. “Ik vind het leuk om hen te kunnen helpen met hun zoektocht en hen te begeleiden wanneer zij meewerken in ons vak.”

Ortessa biedt veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkelingen van haar medewerkers. “Ik vind het zelf belangrijk om mij te blijven ontwikkelen, daarom heb ik 2019 nog een opleiding in digitale marketing gevolgd om mijn kennis bij te spijkeren. Ik sluit dan ook zeker niet uit dat ik in de toekomst geen opleiding meer ga volgen.”