Mitch
Ik word blij als klanten tevreden zijn door het werk dat ik voor hen doe

Mitch, Chauffeur/Belader

Mitch is sinds april 2020 werkzaam bij Van Kaathoven. Als Belader is Mitch onder andere verantwoordelijk voor de afvalinzameling bij bedrijven. Samen met een collega-chauffeur rijdt Mitch iedere dag een andere route om het bedrijfsafval op te halen. Aan Mitch de taak om de dagplanning bij te houden en de chauffeur tijdens de route te helpen in het verkeer.

Door het coronavirus is Mitch zijn vorige baan verloren, waardoor hij per direct op zoek was naar een nieuwe baan. “Van Kaathoven rijdt regelmatig bij mij in de buurt. Het trok mijn interesse, waardoor ik besloot hen op te bellen om te vragen of zij werk voor mij hadden.” Het werk bij Van Kaathoven bevalt Mitch goed. Binnenkort start Mitch met zijn rijbewijs C. Met dit rijbewijs mag hij als Chauffeur aan de slag bij Van Kaathoven en met een eigen wagen routes afrijden om bedrijfsafval op te halen.

“Bij Van Kaathoven hangt een relaxte sfeer. De deur staat hier altijd voor iedereen open.” Mitch gaat iedere dag met veel plezier naar zijn werk. “Ik vind het fijn dat ik hier de mogelijkheid krijg om door te leren en straks ervaring als chauffeur mag opdoen.” Daarnaast haalt Mitch ook veel voldoening uit het contact met klanten. “Ik merk dat klanten het fijn vinden als zij wekelijks dezelfde chauffeur en belader op de stoep hebben staan. Het is leuk om een band met hen op te bouwen en ik waardeer het heel erg als ze met een kop koffie naar buiten komen als ze ons zien aankomen. Dan weet je dat ons werk gewaardeerd wordt!”