Frank
Ik word blij als ik onze bedrijfsprocessen verder mag digitaliseren

Frank, ICT Manager

Met veel plezier is Frank begin 2021 gestart als ICT Manager bij Ortessa. De ICT afdeling is verantwoordelijk voor alle facetten van ICT binnen Ortessa. Daarnaast is hij projectmanager van een groot digitaliseringsproject.

Vanwege zijn opgebouwde kennis in de afval- en recycling industrie, werd Frank voor die tijd al ingehuurd om advies te geven rondom digitalisering. De samenwerking tussen Ortessa en Frank is wederzijds zo goed bevallen, dat hij in februari 2021 als Manager startte.

“Mijn motto is: Werken kost te veel vrije tijd om het niet leuk te hebben op je werk. Bij Ortessa is het heel erg leuk en prettig werken.” In een prettige, open en ongedwongen sfeer werkt hij samen met zijn collega’s hard en oplossingsgericht aan bedrijfsprocessen die zich in de afvalindustrie afspelen. “Ons team heeft een brede kennis van veel facetten binnen ICT. Door veel interactie en een goede samenwerking tussen ICT en de bedrijven, kunnen we gezamenlijke doelen uitspreken en realiseren. Het is fijn om met kennishoudende, prettige, praktische en optimistische mensen samen te werken.”

Volgens Frank vult Ortessa de rol van goed werkgeverschap goed en mensgericht in. Dit geldt voor diverse regelingen, zoals fruit op het werk, korting op het sportabonnement of een collectieve zorgverzekering, maar ook omdat Ortessa oog heeft voor het algehele welzijn van haar werknemers. “Daar word je als mens vitaler van en daar profiteer je als werknemer, maar ook als werkgever van!”

“Ik geloof erin dat je als mens elke dag leert. Hoe klein dat soms ook is en hoe moeilijk dat te benoemen is.” Samen met zijn collega’s wil hij dan ook graag verder werken aan het verder digitaliseren en optimaliseren van alle bedrijfsprocessen binnen Ortessa. “Dan kunnen wij als medewerkers onze klanten nog beter ondersteunen bij hun afvalvraagstukken en hen helpen met hun vragen en wensen.”