Wij zijn veyzle

Wij zijn veyzle

Van origine een familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring, durft veyzle nu op een inventieve manier naar de papier- en plasticrecyclingsector te kijken. Hierdoor benutten we alle mogelijke kansen die op ons pad komen om het papier- en kunststofvraagstuk op te lossen.

veyzle, met vestigingen in Limburg, is onderdeel van Ortessa. Ortessa zet afvalbeleid, duurzaamheid, circulaire economie en social return van agendapunten om in concrete actiepunten.

Vakmanschap zit in iedere veyzle van onze medewerkers! Met korte lijnen en een open cultuur staat de deur altijd open voor nieuwe ontwikkeling, vindingrijke innovaties en het delen van ervaringen op het gebied van papier- en plasticrecycling. Aandacht voor de relatie met klanten, leveranciers en medewerkers staat centraal. Binnen veyzle bieden we volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat bieden wij jou als medewerker van veyzle?

Je gaat werken bij een groeiend en onverschrokken bedrijf en komt terecht in een divers team met ervaren krachten en nieuwe jonge medewerkers. Naast de standaard arbeidsvoorwaarden, mag je onder andere rekenen op al deze extra's:

  • Minimaal 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen
  • Korting op je sportabonnement
  • Een eigen Ortessa Academy
  • Fruit op het werk
  • Jouw droomfiets met ons fietsplan
  • Een goede pensioenregeling
  • Diverse doorgroeimogelijkheden
  • Gezellige borrels en barbecues
  • Leuke extra’s, zoals een kerstpakket en andere seizoensgebonden acties
Een goede start

In je eerste week zorgen wij ervoor dat je toegang hebt tot alle middelen, die nodig zijn om te starten met je baan bij veyzle. Deze middelen kunnen verschillen van werkkleding tot een eigen laptop, maar in afstemming met je leidinggevende worden alle middelen geregeld die nodig zijn voor jouw functie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een goede eerste start maakt. 

Wil je een cursus of opleiding volgen? Dat kan zeker! Bij veyzle stimuleren wij onze medewerkers op de juiste manier, zodat iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen.

Zowel op persoonlijk vlak als carrière technisch. Voor iedere medewerker liggen tal van mogelijkheden klaar, aan jou de keus om deze kans aan te grijpen!

Samen bouwen aan een nieuwe toekomst

Denk jij in oplossingen of in mogelijkheden? En vind jij het ook belangrijk om alle kansen optimaal te benutten? Dan zit je bij veyzle aan het juiste adres. Wij werken iedere dag hard om het papier- en kunststofvraagstuk op te lossen.

Bij veyzle doe je veelbetekenend werk! Samen zorgen we er namelijk voor dat we een betere aarde achterlaten voor onze samenleving en de toekomstige generaties. Samen met al je collega’s ben je betrokken en gedreven bezig om net dat ene steentje bij te dragen aan een beter milieu. veyzle heeft sterke groeiambities! Vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar initiatiefnemers, out of the box denkers en bouwers van een goede teamspirit, om ons doel te bereiken!

Bekijk onze vacatures