Twan
Ik hou ervan om de cijfers van ons bedrijf te controleren en analyseren

Twan, Financieel Administratief Medewerker

Twan is sinds begin 2020 werkzaam op de afdeling Finance bij Van Kaathoven en onder andere verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer voor Van Kaathoven, Valor Compostering en veyzle. “Ik assisteer het Finance Team met controles en analyses voor de maandafsluiting.”

Een recruiter heeft Twan voorgesteld aan zijn huidige leidinggevende. Na twee kennismakingsgesprekken kreeg Twan te horen dat hij mocht starten bij Van Kaathoven. “Mijn eerste gesprek voelde meteen goed aan. Mijn interesse in de afvalwereld groeide en de functie sprak me ontzettend aan. Allemaal doorslaggevende factoren om de baan aan te nemen.”

Op de afdeling Finance zit een gemixt team van jong en oud met veel ervaring en kennis. “Hierdoor kunnen we elkaar aanvullen en weten we precies wat we aan elkaar hebben.” Twan is onderdeel van een leuk team dat hem motiveert hart voor de zaak te hebben. De sfeer binnen Van Kaathoven is prettig. “Uiteraard lopen dingen ooit anders dan gepland, maar dit wordt altijd goed opgepakt door duidelijke communicatie op alle fronten binnen de organisatie.”

Twan kon net voor de coronacrisis starten bij Van Kaathoven. In zijn eerste week bracht hij een bezoekje aan alle vestigingen om zichzelf voor te stellen en zijn toekomstige collega’s te ontmoeten. “Als nieuwe medewerker mocht ik ook een dag meerijden op een rolcontainerroute. Die dag gaf een duidelijker beeld over de enkele activiteiten die onze omzet genereren. Mijn eerste week heeft ervoor gezorgd dat ik nog gemotiveerder aan de slag ging.” Twan kan met overtuiging zeggen dat hij hier op zijn plek zit!

Daarnaast geeft Twan aan dat hij de waardering vanuit de organisatie voelt door de verschillende initiatieven die Van Kaathoven of Ortessa voor haar medewerkers verzorgt. “Ik vind het leuk als ik thuis een cadeautje ontvang, zoals bijvoorbeeld een chocolade paasei met Pasen.” Van Kaathoven stimuleert haar medewerkers altijd hard te werken aan persoonlijke doelen en ontwikkelingen. “Ik zou me nog graag verder ontwikkelen in het rapporteren en verbeteren van mijn analyseskills.” Twan is dan ook van mening dat je als persoon iedere dag leert en je altijd moet streven naar verbetering.